Psykoanalyyttinen psykoterapia

 

Teen psykoanalyyttista psykoterapiaa vastaanotollani Kampissa. Hoito voi olla pitkää tai lyhyttä - määrittelemme sen yhdessä ensimmäisillä tapaamisillamme. Psykoanalyyttinen psykoterapia on vapaa prosessi, jossa tutustut itseesi paremmin kuuntelevan ja läsnäolevan toisen avulla.

Pitkissä terapioissa tapaan asiakkaitani 2 krt / vk, joten hoito sopii sinulle, joka voit sitoutua pitkään ja tiiviiseen hoitoon. Lyhyissä terapioissa, joissa hoidolle valitaan rajattu fokus, hoitojaksot kestävät 10-20 kertaa ja tapaamiset järjestetään kertaviikkoisesti. Työskentelykieleni ovat suomi ja englanti.

Olen koulutukseltani psykologi ja psykoanalyyttinen psykoterapeutti (Helsingin yliopisto, Therapeia-säätiö). Olen parhaillaan myös psykoanalyytikkokoulutukseni loppuvaiheessa. Ennen ryhtymistäni itsenäiseksi terapeutiksi toimin pitkään Helsingissä julkisen sektorin psykiatriassa kliinisenä psykologina ja psykologiesimiehenä. Minulla on takanani pitkä kokemus erilaisten mielenterveyshäiriöiden hoidosta - ahdistus- ja mielialaongelmista psykooseihin, syömishäiriöihin ja addiktioihin.

Ota minuun yhteyttä, mikäli haluat tutustua ja keskustella psykoanalyyttisen hoidon sopivuudesta sinulle.

Luo kotisivut ilmaiseksi!